3 thoughts on “Herwinbare Baksteen Blompot

 1. Ek’s MAL oor julle, maar hoe ‘unsubscribe’ ek aan die news feed?? Julle’s besig om my hele inbox oor te neem – ek sukkel om by my werksgoed uit te kom! Sal julle steeds op Facebook volgJ

  Kind regards,

  Marlene van der Westhuizen

  T

  +27 (0) 31 560 9264

  F

  +27 (0) 86 664 2589

  C

  +27 (0) 82 567 3494

  • Hi Marlene, jammer man, maar ons is soooo ver agter met die webblad dat ons al die laaste 6 maande se goed met spoed begin verwerk en moet opkry anders gaan ons nooit voor kom nie. Ek sal gou vir jou uitvind en laat weet. Ek self is ook nie seker nie. Rens

  • Hi, my webblad agent se jy moet net daar by die opsies kyk, daar is opsie om dit te stel dat jy bv net weekliks of maandeliks jou posts kan kry en die unsubskribe opsie is ook daar – hoop jy kom reg Rens

Comment here!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s